Caldonazzo

Vergelijk 70 familiecampings bij Suncamp holidays. Zoekt u een 4-sterren gezellig camping met verwarmd zwembad in Trentino.


Caldonazzo Lake Trentino

Plaatsen langs het meer.

. Vind Vakantiehuisjes Cottages BnBs en nog veel meer. Onze aanbevelingen voor Tours zijn gebaseerd op duizenden activiteiten die andere personen met komoot gedaan hebben. In tegenstelling tot de meeste bergmeren is het water laag tot enkele meters vanaf de kust waardoor zelfs de kleintjes er veilig kunnen spelen en zwemmen.

Ad Europes leading independent train ticket retailer and train travel app. Caldonazzo en het Meer van Caldonazzo hebben door hun lagere zuidelijke ligging in Trentino-Zuid-Tirol een afwijkend klimaat voor deze regio. Er zijn genoeg bezienswaardigheden om te bezoeken rond Caldonazzo.

Het Meer van Caldonazzo Italiaans. De mooiste attracties rond Caldonazzo. Dit is de ideale plaats voor uw kampeervakantie een plaats van rust en beleving voor de hele familie.

Ad Boek unieke Vakantiebestemming Vakantiehuizen in Caldonazzo. Op camping Mario Village aan het meer van Caldonazzo vindt u een verwarmd zwembad stacaravans animatie voor de hele familie en nog veel meer. The nearby Lake of Caldonazzo is the source of the Brenta River.

Lago di Caldonazzo is een meer in de Italiaanse provincie Trente oostelijk van TrenteHet is het warmste Alpenmeer en trekt veel voornamelijk Nederlandse toeristen. U kunt het meer van Caldonazzo met de auto bereiken door de Rijksweg 47 te volgen tot de afrit naar Pergine Valsugana en vervolgens 5 kilometer lang verder te rijden over de Provinciale weg 1. Ad Boek uw Hotel in Caldonazzo online.

Onze camping ligt dichtbij één van de mooiste fietsroutes van Europa en is een diervriendelijke camping met ruime en schaduwrijke staanplaatsen een bar-ijssalon met terras en uitzicht op het meer en 100 Wi-fi. Caldonazzo is een gemeente in de Italiaanse provincie Trente regio Trentino-Zuid-Tirol en telt 2968 inwoners 31-12-2004De oppervlakte bedraagt 215 km² de bevolkingsdichtheid is 138 inwoners per km². Ad De leukste Vakantiehuisjes met tv wifi tuin meer Boek Nu en bespaar tot 55.

De temperatuur van het heldere en warme water kan oplopen tot 27 C. Tripadvisor has 2314 reviews of Caldonazzo Hotels Attractions and Restaurants making it your best Caldonazzo resource. De naam klinkt al zo lekker Italiaans en roept direct vakantiegevoelens naar boven.

Lake Caldonazzo is for you if you dream of a summer vacation on the move. Holidu maakt dromen waar met vakantiehuizen in talloze landen en steden. Voor zwemmers en watersporters is er het Lago di Caldenazzo bekend om zijn heldere en in de zomer aangenaam warme water.

Grootste troef van dit kleine plaatsje in Noord-Italië is zijn ligging aan de oever van het Meer van Caldonazzo. Het meer van Caldonazzo Lago Caldonazzo en zijn kleine broertje Lago di Levico behoren tot de warmste meren van de Alpen. Ad Boek uw Hotel in Caldonazzo online.

Bezienswaardgheden en tips voor je Caldonazzo vakantie. Caldonazzo is ook de basis van het Trentino Book Festival dat ieder jaar in juni plaatsvindt. Reserveer online laagste prijzen.

Camping Riviera ligt in Calceranica al Lago aan de zuidoever van het fraaie Caldonazzomeer in de provincie Trentino. Een karakteristiek dorp in Trentino dat zich uitstrekt over een vlakte tussen het Caldonazzomeer de groengekleurde appelboomgaarden en de sprankelende bergstroom Centa. De volgende frazioni maken deel uit van de gemeente.

Ad 2021s Most Beautiful Caldonazzo Reviewed. In de zomer ligt de temperatuur hier gemiddeld rond de 27 graden en trekt vooral het Caldonazzomeer veel toeristen aan. Het Caldonazzomeer is het grootste natuurlijke meer in Trentino en het warmste van alle Alpenmeren.

Kamperen aan het Caldonazzo meer. Hoe kom je er. Official website in Italian This page was last edited on 27.

De gemeente ligt aan de oever van het Meer van Caldonazzo een belangrijke toeristische trekpleister. Kalnètsch is a commune in Valsugana in Trentino northern Italy. Caldonazzo heeft een gematigd maritiem klimaat dat gedeeltelijk wordt beïnvloed door de Adriatische Zee.

Ad Tripadvisor controleert tot 200 websites en helpt je de laagste prijs te vinden. Reserveer online laagste prijzen. Het is een vrij eenvoudige familiecamping die prima mogelijkheden biedt voor een actieve vakantie.

Of wandelen of fietsen je ding is Caldonazzo is een regio waar 20 verborgen pareltjes op je staan te wachten. De grotere plaatsen rond het meer zijn Calceranica al Lago en Caldonazzo met stranden aan de westelijke en zuidelijke oever. Caldonazzomeer Levicomeer Italië.

Indeed thanks to the water temperature of 20-24 degrees here you can water ski it is the only lake in the entire region where it is allowed sail canoe dive swim fish and windsurf but also trek and ride a mountain bike on its surrounding trails. En om het nog mooier te. Nieuwsgierig wandelen door steegjes en langs huizen in de typische agrarische stijl van Trentino de gekanteelde muren van de Magnifica Corte Trapp een.

Ad Veilig op campingvakantie naar Italië.


Caldonazzo Trentino Italy


Camping Riviera On Lake Caldonazzo Camping In Trentino North Italy


Caldonazzo Lake Lago Di Caldonazzo With The Alps And Small Villages Of Tenna And Ischia Valsugana Valley Trento Province Trentino Alto Adige Italy Europe 40133960826 イメージマート


Lake Caldonazzo Trentino Italy


Caldonazzo Wikipedia


Lake Caldonazzo Italy 10 Things To Do Around Trentino S Largest Lake


Caldonazzo Lake Lago Di Caldonazzo With The Alps And Small Village Of Ischia Valsugana Valley Trento Province Trentino Alto Adige Italy Europe 40133960819 イメージマート


Sul Lago Di Caldonazzo Picture Of Lago Di Caldonazzo Calceranica Al Lago Tripadvisor


Lago Di Caldonazzo Wikipedia

You may like these posts